dinsdag 8 januari 2019

Dinsdag poppendag

Het kost me wel wat moeite en overtuiging naar mezelf toe, maar ik had beloofd om weer te starten met poppendag, dus hier ben ik dan.

Tot mijn grote spijt ligt het poppenbreien al een klein jaartje of langer stil, maar ik hoop dit binnenkort toch weer terug te kunnen opnemen.

Zonder twijfel zal Liene me er wel aan herinneren, want die vraagt regelmatig of ik nog popjes ga maken, ze heeft er nog een paar in bestelling.

Omdat zij zo graag met de poppen bezig is, hebben we samen op Alie eens rondgeneusd en wat attributen voor de poppen besteld.


Zo kregen ze deze fantastische stofzuiger om hun huisje proper te houden.


Maar ook een heuse naaimachine werd besteld!


En nog wel eentje in retro versie!  Hopelijk kan ik ze nu nog leren om zelf hun kleedjes te maken, maar ik vrees er een beetje voor eerlijk gezegd.


aeProduct.getSubject() 

Een strijkplank met strijkijzer mocht dan ook niet ontbreken op het lijstje als je kledij wil maken vond ik.


Tenslotte vond Liene dat naast de stofzuiger er ook poetsgerief moest zijn om de vloeren proper te houden, daarom zwabber en emmer als laatste op het lijstje.

Natuurlijk moet ik niet vertellen dat er commentaar werd geleverd door de poppen, de ene vindt het goed dat ze proper kunnen leven in hun huisje, de andere is liever lui dan moe en wil niet poetsen, laat staan zelf kleren naaien.

Afwachten wat het wordt....


Volgende week laat ik meer zien. Nu ga ik kijken of er poppen- of ander nieuws is bij

Corina
Jolanda,
Ria, 
Sandra.

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! 

Fijne dag!

11 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige spullen!!!
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooi poppen dingen daar kunnen ze wel wat mee

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kleine spulletjes. Oh dat naaimachientje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke spulletjes! Met een beetje geluk gaan ze over de grens van hun eigen huisje verder in jouw huis, dat zou toch te gek zijn! Ik zou mooi verder snuffelen op Ali, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, dat is leuk! Het kan toch bijna niet anders of de poppen zijn daar heel blij mee... En anders Liene wel..., leuk om mee te spelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je weer meedoet :) je hebt me op een idee gebracht Rita ;) Groetjes en ik ben benieuwd naar wat de poppen met hun mooie nieuwe spulletjes gaan doen. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is dat leuk. De poppen worden nog ijverige werksters.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Your blog was absolutely fantastic!
  Great deal of great information & this can be useful some or maybe the other way.Keep updating your blog,anticipating to get more detailed contents thanks for sharing.
  IWIN89

  BeantwoordenVerwijderen