zaterdag 30 oktober 2021

Halloween

 Liene had mittens gekozen met pompoenen en schedels en wou ze op tijd klaar hebben voor Halloween natuurlijk.

Het was een uitdaging, maar het is me gelukt om ze op tijd af te hebben.


Het is een patroon van ravelry en je vindt het HIER

en zo ziet het voorbeeld eruitWol werd besteld, donkerbruin, oranje en okergeel.

De eerste werd al goedgekeurd vorige week.

De duim ontbreekt nog...


Liene wou liever de pompoenen in oranje en de schedels in geel,


dus werden de kleurtjes omgedraaid.Hier nog een detail van de duim, de afwerking gebeurde met een I-cord, de eerste keer dat ik een duim zo afwerk, geeft wel een mooi effect.

I-cord kan je voor heel wat andere projecten ook gebruiken om af te werken.
9 opmerkingen:

 1. Gaaf zijn ze! Wat boft Liene toch met jou als oma.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat zijn ze weer mooi goede keus van Liene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Dat randje ziet er inderdaad geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn weer hele bijzondere sokken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Grote of onverwachte uitgaven kunnen iedereen besluipen. Het krijgen van een persoonlijke lening voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder een slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in heel Europa? Het antwoord is CREDITMUTEL via creditmutelhome@gmail.com!

  Als er onverwachte uitgaven voor de deur verschijnen, laat CREDITMUEL u dan helpen dekking te vinden. Een lening van deze geweldige organisatie kan de oplossing zijn die u nodig heeft om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de uitgaven van het dagelijks leven zich opstapelen. Vandaag is er een perfecte oplossing aan u aangeboden, vraag vandaag nog een lening aan van 3.000 tot 5.000.000 euro met een jaarlijkse rentevoet van 5%. Grijp die kans meteen en neem contact op met onze snelle reactiemail via creditmutelhome@gmail.com. Wij zijn altijd geopend.

  Het leven kan moeilijk zijn en daarom zijn we hier om de druk te verminderen. Een lening aangaan via CRREDITMUTEL is supersnel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, autolening of zakelijke lening, ons doel is om de beste online lening van Europa te zijn. Ervaar een nieuwe en betere manier om een ​​lening aan te gaan wanneer u contact met ons opneemt via creditmutelhome@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Things are very open and intensely clear explanation of issues. was truly information. Your website is very beneficial
  wordpress
  blogspot
  youtube
  បាការ៉ាត់

  BeantwoordenVerwijderen