zondag 4 februari 2018

Nog wat gewerkt

Het is alweer een tijdje geleden, maar binnenkort komt er beterschap hier.
Deze week zijn de ramen in de veranda vervangen, morgen komen ze daar het plafond afwerken, dan nog de verver proberen vast te krijgen en we hebben eindelijk gedaan met al de verbouwingen.

Alles weer op zijn plaats krijgen dan nog, maar ook dat lukt beetje bij beetje.
Ik ben nog altijd bezig met regelmatig een doos uit te pakken en weer op zijn plaats te zetten, maar ook daar komt het einde in zicht.
In mijn hobbykamer minderen de dozen (ze stond helemaal vol tot aan het plafond) ik kan zelfs weer de rolluik optrekken daar, eindelijk terug daglicht in mijn kamertje.

Mag ik even de ramen showen?  Gepoetst zijn ze nog niet, dus let daar niet op.


De binnenkant is wit en


buiten heb ik hetzelfde grijs gekozen dan hoe de andere ramen geverfd zijn.


Met vliegendeur en


vliegenraam, zeer tevreden, ook over het geleverde werk.


Liene is al klaar voor carnaval, een roze prinses.


De sokken voor Jos vorderen goed,


zijn haar groeit zelfs terug nu zonder chemo en


daar is hij heel gelukkig mee.
We hebben ons evenwicht thuis weer zo'n beetje gevonden, hij eet goed, slaapt veel, maar verder lukt het aardig, hij en ik zijn supertevreden met onze situatie nu.

Mijn dierencirkels zijn ook nog gevorderd.


De laatste update en


ondertussen werd er tussendoor flink


aan doorgewerkt.


Met dit als resultaat vandaag.  Het is heel leuk om te doen, de cirkels en het tussenpatroon ken je snel van buiten en de cirkels opvullen met elke keer een ander patroontje blijft verrassend.

Ik mis het bloggen af en toe, maar de tijd ontbreekt nog, het zal wel beteren binnenkort.
Ook de tijd om te reageren en te lezen is er weinig of niet, de verzorging voor Jos vraagt veel van mijn tijd, maar dat is niet erg vind ik, met liefde gedaan en zeer gewaardeerd door hem, dat geeft een supergoed gevoel.
Ook Liene brengt vreugde, ze komt elke donderdag en vrijdag na school bij ons tot papa thuis is van zijn werk.  En voor een kind houdt ze verbazend veel rekening met vake.
10 opmerkingen:

 1. Pf, wat zal je blij zijn als die verbouwing eindelijk klaar is, maar dan is het ook genieten. Fijn dat de situatie acceptabel is nu, hopelijk blijft het stabiel. Je borduurwerk wordt prachtig! Heerlijk dat je daar wat onspanning in kunt vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Best wel positief en blij nieuws vandaag van jullie, dát vind ik fijn!
  Heerlijk dat het bijna helemaal klaar is met de verbouwing! Heel veel plezier gewenst van het resultaat en met het herinrichten!
  Lieve groet voor jullie allebei,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn nieuws van jullie. Heerlijk dat de verbouwing voor jullie nu ook klaar is..............liefs.conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed nieuws, fijn om te horen, de verbouwing en wat daar allemaal bij komt kijken, fijn dat het einde in zicht komt. Fijn dat jullie thuis je draai hebt kunnen vinden en van elkaar kunt genieten. Wat een mooie maar vooral lieve prinses is Liene :) Groetjes en dat bloggen komt wel weer hoor Rita, je hebt nu veel belangrijkere zaken aan je hoofd. Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat jullie mooie dagen hebben!
  Liend ziet er heel lief uit in haar prinsessenjurkje. Lief dat ze zo goed rekening kan houden met Jos.
  Wat hebben jullie een heerlijke raampartij gekregen; lekker licht zo!
  Bloggen is nu niet belangrijk hé,nwe snappen allemaal dat je hoofd daar niet naar staat. Even een handwerkje pakken is vast veel fijner en ook nog eens goed voor Jos zijn koude voeten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie prinses is Liene ze ziet er stralend uit.
  Fijn dat de verbouwing ook zijn eind nadert. Dat je niet veel blogt is niet erg hoor (toch fijn zo af en toe wat te horen/lezen)Je zorg voor Jos is belangrijker, wat zal hij blij zijn met de warme sokken.
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Liene ziet er prachtig uit. Mooi borduurwerk. En fijn dat jullie je draai samen thuis hebben gevonden. En de verbouwing achter de rug is.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is er weer hard gewerkt en het is erg mooi geworden. Wat zullen jullie daar straks heerlijk genieten in het zonnetje... eerst achter het glas, en dan buiten...
  Ben blij met jullie dat het een beetje stabiel is met Jos, al zal het echt niet meevallen om elke dag zo geconfronteerd te worden met je beperkingen... Maar jullie zijn nog samen, en dat telt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw! Een prachtige blogpost, waarbij de snoetjes van Liene en Jos mijn hart verwarmen. Liefs, Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 10. fijn dat de verbouwing bijna klaar is daar komt toch heel wat bij kijken. Geniet van de momenten samen dat is voor nu toch het allerbelangrijkste xx

  BeantwoordenVerwijderen