dinsdag 22 januari 2013

Nieuwe interessante blogs

Nog maar eens wat reclame maken voor recent ontdekte blogs die toch wel de moeite waard zijn lijkt me, ga dus een kijkje nemen en maak je lid zou ik zeggen...

Bij "muziek en meer"

Ze maakte dit:En nog een nieuwe blog:
"de tante van tjorven"


Ook een dame die veel breit, vooral scandinavisch breiwerk zoals dit:


En de laatste dan:

"hey tjorven"


Ook iemand die van scandinavisch breiwerk houdt:


5 opmerkingen:

 1. Wauw dat breiwerk van Hei tjorven is echt geweldig... zowel kleur als motief
  Maren

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw Rita, wat kunnen die breien seg. Ik vind dit wel mooi, maar zelf doe ik dit niet graag. Ik heb daar te weinig geduld voor.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. great :D
  Greetings from Poland
  Katarzyna


  www.sajuki.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hai Rita,
  Wat leuk dat je m'n blog gevonden hebt! Natuurlijk heb ik graag een tegenbezoekje gebracht en er staan een hoop mooie dingen op je blog. Ik heb me aangemeld als volger en ben benieuwd wat er nog meer uit je handen komt.

  (de link naar mijn blog kan ik hier in Nederland niet openen, dat komt omdat er BE vermeld wordt aan het eind, jij komt waarschijnlijk uit België? maar als ik BE vernader in NL dan kom ik wel op de blog. Misschien een idee om dat bij een volgende link naar een andere (buitenlands) blog te vermelden?)
  Heel graag tot een volgende keer en een fijne dag!
  groetjes Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hej Rita, gezellig dat je op mijn blogs terechtkwam. Lief dat je linkjes plaatste. Je geeft mij wel teveel eer, ik brei wel, maar zulke mooie patroontjes als op de foto's heb ik nog niet gebreid, eerst moet ik nog eens flink oefenen met meerdere draden. O, nu ga ik hier eens rondneuzen. Leuke foto heb je trouwens bij je "over mij", rechtsboven op je blog. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen