zondag 3 mei 2020

SAL update en verrassingen

Het wordt misschien eens tijd om nog eens een update van de SAL's te doen.

De vlechtsal, die wekelijks verschijnt, is bijgewerkt, enkel nog het stukje van vorige vrijdag ontbreekt.


Het begin is gemaakt van het deeltje, maar nog niet klaar zoals je kan zien.

De maandelijkse SAL van linen and threads loopt een beetje achter, maart is af, april is bezig


en mei is nog helemaal niet begonnen.  Maar we doen ons best.

Deze week kreeg ik ook nog 2 verrassingen met de post.

Eerst en vooral deze puzzel met familiefoto's,


nog een verjaardagscadeau van mijn zus.

Toen volgde een tweede envelop,


waarin dit boek van Borgo de Pazzi zat, een cadeautje van Micheline, een goede vriendin van me en ook een ex-collega van op het werk waar ik vroeger elke middag samen mee handwerkte.
Gelukkig zien we elkaar nog maandelijks, soms ook meer, in het handwerkclubje.
Er staan leuke dingen in, we kunnen weer dromen....10 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hallo, ik ben Theresa Williams Na jarenlang een relatie met Anderson te hebben gehad, maakte hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes, maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukcaster die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keus dan het te proberen, ik mailde de spell-caster en hij vertelde me dat het geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex vóór drie dagen bij mij terug zou komen, hij betoverde het en verrassend genoeg op de tweede dag was het rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde het telefoontje en alles wat hij zei was dat hij zoveel spijt had van alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken met een relatieprobleem, zo'n persoon zou helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spellcaster die me hielp met mijn eigen probleem. Zijn e-mailadres: {drogunduspellcaster@gmail.com} u kunt hem een ​​e-mail sturen als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of een andere zaak.
   1) Liefdes spreuken
   2) Lost Love Spells
   3) Stop echtscheidingsspreuken
   4) Huwelijksspreuken
   5) Zwangerschapsduur
   6) Breakup-spreuken
   7) Death spell
   8.) Je wilt gepromoot worden in je kantoor
   9) je geliefde wilt bevredigen
   10) Loterij
   Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Verwijderen
 2. Oef al die kleine steekjes. Wat een moed, zou mijn schoonmoeder zeggen. Maar het wordt heel fraai. En heerlijk die verrassingen. Veel plezier ermee.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie sal vlechtwerk. Leuke verrassingen heb je gekregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O, nu begrijp ik de naam "vlecht"sal, ik zag eerst het vlechtwerk er niet in, nu zie ik het heel duidelijk, dat wordt prachtig!
  Het andere borduurwerk wordt ook heel mooi.
  Fijn, zulke verrassingen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het borduren gaat mooi.
  En zulke verrassingen zijn heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtig borduurwerk! En wat leuk die verrassingen! Hou je goed en gezond, liefs Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige borduurwerken en leuk die kados.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Er is een man die relatietrauma gemakkelijk oplost met zijn spreuk, hij wordt een God op aarde genoemd vanwege zijn activiteit in het oplossen van relatieproblemen. Hij lost de mijne met gemak op toen mijn relatie van 10 jaar me dumpte, ik was het slachtoffer van aanranding maar allemaal dankzij heer Bubuza voor het helpen van me met zijn betovering. Als je niet de liefde en genegenheid in je relatie krijgt? Is uw partner beledigend? Vraagt uw partner een echtscheiding aan? Bedriegt je partner je?? Wil je de loterij winnen? Bent u ziek en heeft u een behandeling nodig? Maak je geen zorgen meer, want heer Bubuza kan jou ook helpen. Hij hielp me en ik kreeg de resultaten 13 uur nadat de spreuk was uitgesproken. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn en daarom ben ik gekomen om mijn getuigenis hier te delen, zodat jij ook hulp kunt krijgen. Neem contact op met heer Bubuza via

  WhatsApp: +1 505 569 0396
  e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Elke man die relatieproblemen kan oplossen is een Mini God, Lord Bubuza is een god op aarde. Hij heeft mijn tranen weggeveegd door mijn gescheiden huwelijk te herstellen, mijn vrouw kwam op een dag naar me toe en zei dat ze moest scheiden, ze zei dat ze verliefd was op iemand anders en het huwelijk beu was. ze vroeg een scheiding aan en we verlieten elkaar, maar ik kon niet slapen, eten of drinken, ik was diepbedroefd en begon online hulp te zoeken, ik zag verschillende getuigenissen van mensen die Lord Bubuza waardeerden voor het helpen van hen bij het herstellen van hun relatie, dus nam ik contact op Lord Bubuza op WHATSAPP: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering.... Hij zei dat mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur na het uitspreken van de spreuk terug zal komen bedelen. Ik geef zijn eis en deed wat hij me opdroeg. Ik was geschokt toen mijn vrouw huilend kwam en me op haar knieën smeekte om te vergeven en haar terug te accepteren. Lord Bubuza is een man van zijn woord neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp:: +1 505 569 0396 of e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail . com

  BeantwoordenVerwijderen