dinsdag 21 april 2020

Dinsdag poppendag

De poppendag kondigt zich weer aan.

Wat is er hier de voorbije week zoal gepresteerd?

Natuurlijk werd er verder gewerkt aan reuzenmuis, alle onderdelen zijn af, maar ze moet nog in elkaar geknutseld worden.
Ondertussen ga ik al met haar kleding starten denk ik.

Maar hier zijn andere projecten gepasseerd de laatste dagen, projecten die binnenkort echt wel nodig zullen zijn denk ik, namelijk mondmaskers.

En wie anders dan Lily heeft me hierbij geholpen, nu ja, geholpen, eerder richtlijnen en commentaar gegeven, je kent ze.

Het begon zo.....


Moeke, wat ga jij allemaal doen met die stofjes?  Iets voor mij maken????

Neenee Lily, dit wordt een groots project, je weet toch dat het coronavirus rondgaat en iedereen voorzichtig moet zijn en binnen blijven.

Ja, en dan?

Nu, binnenkort mogen we weer buiten, maar we zullen allemaal een mondmasker moeten dragen en omdat er bijna geen te verkrijgen zijn, ga ik er zelf maken in stof voor iedereen van ons gezin.

Ook voor mij dan???

Misschien wel, of ik brei er eentje voor je, we zullen zien wat het makkelijkst is.

Ik vind dit wel een leuk stofje moeke.


Ooohhh en dit hier met bloemetjes, zo fleurig!!!


En hier is nog al zo'n fris stofje, ik zou wel weten welke ik moet kiezen!!


Kijk Lily, het eerste mondmaskertje is af, dit is eentje voor Liene, met pinguins en


aan de binnenkant een mooi ruitje.


Aha, dan kom ik nu eens kijken hoe je dat doet want dat interesseert me wel, ik wil later ook leren naaien met de naaimachine.


Eerst de lintjes maken,


daarna het masker in elkaar knutselen en


dan de plooitjes erin strijken,


bij beide delen natuurlijk en dan in elkaar knutselen.


en het eerste mondmasker is een feit.  Ondertussen maakte ik er nog, maar nog niet genoeg.


En er is weer eentje klaar, dit is met elastiekjes rond de oren.


En wat hebben de anderen zoal gemaakt?
Gaan jullie mee kijken?


Amilishly,
Angélique,
Blauw en zo,
Corina
Jolanda,
Ria en 
Sandra.

Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren! 4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hallo, ik ben Theresa Williams Na jarenlang een relatie met Anderson te hebben gehad, maakte hij het uit, ik deed al het mogelijke om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, Ik smeekte hem met alles, ik deed beloftes, maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spreukcaster die me zou kunnen helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen andere keus dan het te proberen, ik mailde de spell-caster en hij vertelde me dat het geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex vóór drie dagen bij mij terug zou komen, hij betoverde het en verrassend genoeg op de tweede dag was het rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde het telefoontje en alles wat hij zei was dat hij zoveel spijt had van alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik bij hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken met een relatieprobleem, zo'n persoon zou helpen door hem of haar door te verwijzen naar de enige echte en krachtige spellcaster die me hielp met mijn eigen probleem. Zijn e-mailadres: {drogunduspellcaster@gmail.com} u kunt hem een ​​e-mail sturen als u zijn hulp nodig heeft in uw relatie of een andere zaak.
   1) Liefdes spreuken
   2) Lost Love Spells
   3) Stop echtscheidingsspreuken
   4) Huwelijksspreuken
   5) Zwangerschapsduur
   6) Breakup-spreuken
   7) Death spell
   8.) Je wilt gepromoot worden in je kantoor
   9) je geliefde wilt bevredigen
   10) Loterij
   Neem contact op met deze geweldige man als je een probleem hebt voor een duurzame oplossing
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Verwijderen
 2. Gezellig samen doen, op het moment doe ik het even rustig aan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben overweldigd door vreugde dankzij Dr. Ilekhojie. Mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van omdat ik hem nooit iets verkeerds heb gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op tot ik online een getuigenis zag over Dr. Ilekhojie en ik besloot contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na 24 uur een positief resultaat zal zien, verrassend genoeg kwam mijn man de dag na de spreuk terug en smeekte me hem te vergeven en beloofde nooit te vertrekken. Mijn man is nu zes maanden terug en we hebben nog nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet aan Dr. Ilekhojie heb getwijfeld, want hij kan problemen zeker oplossen. Je kunt hem nu ook contacteren voor hulp E-mail: (gethelp05@gmail.com) Viber / WhatsApp: +2348147400259

  BeantwoordenVerwijderen