woensdag 2 oktober 2019

Nog UFO's gevonden

Ja, je leest het goed, er zijn weer UFO's uit de kast gevallen!

Hebben jullie ook zoveel onafgewerkte werkjes liggen zoals ik?  Ik kan het me haast niet voorstellen, want mijn voorraad hiervan is echt wel heel groot hoor.

Gelukkig komt mijn zus regelmatig langs en als die eventjes helpt opruimen en wat van die werkjes tegenkomt, zegt ze, en waarom heb je dit nog niet afgewerkt?  Doe dit maar eens!

En zo liggen er weer wat spullen te wachten, misschien wel goed dat ze dit af en toe doet....

Afbeeldingsresultaat voor finish your knitting quotes

Daarom zal ik weer even mijn best doen om dingen af te werken, beloofd.


Deze haarband had ik al lang beloofd uit de restjes van de bernadettevest die ik een tijd geleden maakte, nog versieren met een bloem en klaar!


Dit is de colsjaal voor mijn poetsvrouw, klaar, maar waarom werd hij nog niet gewassen en opgespannen??? Om daarna in elkaar te naaien??? Geen idee.
Eerste deel al gebeurd, tweede wordt vervolgd.


Tenslotte mijn pannenlappen in dubbel breien


maken stilaan vorderingen.

Denk nu niet dat alle ontdekte werkjes in orde zijn, er gaan er nog volgen, wacht maar af.9 opmerkingen:

 1. Ik heb gelukkig niet zo heel veel liggen. Ik zou er overspannen van worden. Goed dat je zus af en toe langs komt. Want het is toch jammer dat zo'n prachtige sjaal maar blijft liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje wat een berg van dit soort projecten. Ik zou er niet tegen kunnen! Ik begin iets, maak het af en begin aan het volgende. Hoogstens nog een project op de achtergrond omdat dat in sommige situaties makkkelijk is (bv nu een vest waar ik niet bij na hoef te denken om te haken in gezelschap). En ja, nog iets in een andere techniek, nu naaldvilten, omdat je wel eens wat anders wilt doen. Heel goed dat je zus je af en toe helpt hiermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nee bij mij zijn er niet veel UFO's, al heb ik geen idee waarom niet, want het opzetten van een nieuw project is altijd weer zó leuk....
  Handig dat je zus af en toe even een zetje geeft om weer wat af te maken, want het zijn stuk voor stuk mooie projecten. Die pannenlappen, wow, wat knap!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dat is ook fijn zeg, dat ze zo een stimulans krijgt om dingen af te maken. Wel herkenbaar hoor, hier liggen ook heel veel projecten... maar ja, er zijn zoveel dingen leuk, en zoveel technieken...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk om zoveel af te werken. Dat wordt een prachtige col!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben erg blij om mijn ervaring hier te delen, mijn naam is Brenda en ik was gelukkig getrouwd. Pas toen mijn man zei dat ik hem bedroog, werden we allebei zeurende paren, hij kon het niet geloven, noch vertrouwde hij op mijn woorden, dus vroegen we om een scheiding, later werden we gescheiden en beloofden we dat we het nooit zouden goedmaken. Lang probeerde ik verder te gaan, maar ik kon niet zonder hem blijven, dus begon ik een zoektocht naar de terugkeer van mijn man, toen werd ik doorverwezen naar Dr.IZOYA. Een geweldige man die ik tegenkwam, hij sprak een liefdesbetovering uit en zorgde ervoor dat mijn man binnen 24 uur terugkeerde. hiermee ben ik hier om het contact van Dr. IZOYA te delen, hem te bereiken via drizayaomosolution@gmail.com. Hij is inderdaad krachtig en gespecialiseerd in de volgende zaken ...
  (1) Allerlei liefdesbetoveringen. (2) Stop met scheiden. (3) Beëindig onvruchtbaarheid. (4) Heb geestelijke hulp nodig.

  BeantwoordenVerwijderen