woensdag 26 december 2012

Update

De dag na Kerstmis een kleine update.
Het is gelukt, deel 7 van de SAL is af en deze week komt er geen nieuw deel uit.
 
 
Dan kan ik me nu even op wat anders concentreren :)
De handschoenen vorderen, eentje af en de boord van de tweede ook al.
 
 
Dan is dit de eerste letterbak die ik ga maken met de SAL van de borduurvrouw die in januari start.
Ik ben alvast met de voorbereidingen bezig.
Mijn man heeft in elk vakje een kaartje gemaakt met de afmetingen (plezant als je man je helpt met je hobby en begrijpt hoe het werkt)

 
Dit is zo'n kaartje van kortbij

 
Dit boek kreeg ik als kerstcadeau, ik kan dus weer aan de slag!

 
Dan heb ik mijn stof klaargemaakt voor de letterbak en elk vakje erop verdeeld (met naad bij weliswaar), een hele klus met een heel deel rekenwerk.
Zoals je ziet, het eerste vakje is al gevuld :)

 
En dit is mijn verdeling op papier die ik eerst maakte, met de tekeningetjes die ik al vond in de vakjes ingevuld, ik moet er voor bovenaan nog zoeken en nog 7 andere, maar heb hier geen boeken meer bij me om in te zoeken, dat zal later thuis moeten gebeuren.4 opmerkingen:

 1. He Rita,Ge hebt nogal gas gegeven zeg,je handwerken gaan goed vooruit.Bedankt voor je reactie op mijn blog. Gelukkig nieuwjaar en hopelijk een goede gezondheid voor het nieuwe jaar

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo zo jij bent lekker bezig geweest ,wat wordt het mooi dot borduur,heb je al ge probeert of het nu wel lukt om een reactie te plaatsen,ben ik wel benieuwt naar gr mery

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oef, dat wordt een hele klus, die letterbak. Maar het zal vast een juweeltje worden! Ook die SAL wordt erg mooi. Wordt die langwerpig?
  Bedankt voor je uitnodiging voor de dutch crochet group. Helaas heb ik te weinig tijd om te haken, naast alle andere handwerkfreubels, dus ik schuif dat even op de lange baan. Maar in ieder geval wel tof dat je aan me hebt gedacht.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SAL staat zeker voor Stitch a long o.i.d.? En wat worden die handschoenen mooi! En wat een mooi cadeau! Ben al benieuwd naar wat je daar uit zult breien!

  BeantwoordenVerwijderen