woensdag 12 december 2012

Laatste keer clubje en nieuw lid

Het was gisteravond de laatste keer clubje van het jaar, op 8 januari starten we opnieuw met volle moed na de feestdagen8
We mochten gisteren een nieuw lid verwelkomen, namelijk Marie-Claire van de blog "zenuwpees" die tussen mijn inspiratiebronnen staat.
Het is voor iedereen heel goed meegevallen en ze heeft beloofd om in het nieuwe jaar te proberen om regelmatig ons clubje bij te wonen, we zijn er blij mee!
Tot mijn grote spijt had ik mijn fototoestel vergeten, want ik had de laatste stand van de handwerken van iedereen willen vastleggen, het zal voor een andere keer zijn....
Dit is Marie-claire met haar kleindochter:
 
Mijn foto

 
WELKOM!


 
 
De stand van mijn handwerken zullen straks of morgen op de blog komen, nu ga ik eerst mijn kerstversiering zetten en dan maak ik daar misschien ook wel foto's van voor jullie!
 
 


3 opmerkingen:

 1. Het is jammer dat je je fototoestel vergeten was ben wel benieuwd

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan moet je op 8 januari maar in de herkansing met je fototoestel, Rita, want we zijn natuurlijk allemaal heel nieuwsgierig :-)
  Groetjes,
  Paula
  P.S. de cursus die ik volg is erg leuk en interessant. In feite is het een opleiding tot vakleerkracht handwerken. Alleen heb ik zelf geen Pabo gedaan, dus ik denk niet dat ik uiteindelijk op een school zal gaan werken. Maar de cursus is gewoon een heerlijke uitdaging en ik geniet er met volle teugen van.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rita bedankt voor de lieve woorden en de mooie foto van mij en mijn kleindochter

  BeantwoordenVerwijderen