maandag 26 december 2016

Fijne feestdagen!

Een beetje laat misschien, maar toch van harte, de laatste dagen waren hier een beetje druk en hectisch verlopen!


Voor iedereen alles wat je wensen kan, geniet van alles wat je hebt, van eenvoudige dingen en probeer er het beste van te maken elke dag!


Deze sneeuwmannen zijn te leuk om ze niet te plaatsen, horen toch voor ons elke keer weer bij kerst en nieuwjaar, ook al hebben we niet zo vaak sneeuw.

Mijn operatie vrijdag is goed verlopen, het materiaal is verwijderd en mijn kleine pink dus weer opnieuw opengesneden hiervoor en ingepakt erna.


Zo loop ik nu dus rond, iets meer bewegingsvrijheid dan vorige keer omdat mijn andere vingers vrijgelaten zijn, maar heel veel kan je toch niet.


Dus komt de verpleging maar weer langs om me te wassen en aan te kleden en maken we er het beste van hier, ook dit gaat weer voorbij, gelukkig!

Volgende vrijdag is er weer chemo en een scan, hopelijk krijgen we dan goed nieuws om het jaar af te sluiten, dat is belangrijker!

Vrijdagavond hadden we hier ons kerstfeestje, na mijn operatie inderdaad, maar mijn zus en ik hadden donderdag al de nodige voorbereidingen gedaan en het ons makkelijk gemaakt.  Ze was hier van donderdag tot zondag om wat te helpen de eerste dagen.

De soep was al klaar, groenten en vlees werden door mijn jongste zoon en Jos bereid en kroketjes gebakken, als dessert was er ijs, supermakkelijk en als toetje bij de koffie maakten we de "koekjesgateau" die mijn ma altijd maakte vroeger, die bestaat uit in koffie gedrenkte petit-beurre koekjes met telkens een laagje crème-au-beurre ertussen, lekker!!!
Dit was het eindresultaat.

Liene was natuurlijk ook present en stond in het middelpunt wat ze geweldig vindt!


En heel graag neemt ze pakjes in ontvangst!


Fijne feestdagen nog en morgen is het poppendag!!

8 opmerkingen:

 1. Zag 2 zusjes koekjes smeren.....!
  Super zus heb je!
  Verzorg je pink goed en ik zal mijn vingers gekruisd houden voor vrijdag!
  grfr

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellige foto's, voor 2017 een voorspoedig herstel van je pink!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel veel goeds én gezondheid gewenst voor jullie!
  Lieve groet,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens jou en je familie alle goeds in 2017! Sterkte met herstel van je pink en ik duim voor een goede uitslag van de chemo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bart, man van poppe-mie Peggy26 december 2016 om 20:08

  Beste Rita, fijne eindejaarsdagen ook voor jou en je familie... Geniet inderdaad van de eenvoudige dingen en het samenzijn... ik wens jullie vooral een goede gezondheid toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijn dat de operatie goed is gegaan! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die operatie is gelukkig weer voorbij. Nu hopen op een beter herstel dan na de vorige.
  Lekker dat jullie lieve mensen om jullie heen hadden om jullie wat af te leiden. Ik duim voor een positief uitslag van de scan!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen