zaterdag 18 april 2015

Babysokjes, theelichtje en een halve sok

De laatste weken heb ik tussendoor toch wel even wat gehandwerkt hoor, ook al was het op een lager pitje en dat zal voorlopig zo nog wel blijven.
Want ondanks dat Jos beter is moet ik hem toch nog met dingen helpen of alleen doen, ook het werk in de tuin begint terug en dat moet ook gedaan worden.
Vorige week heeft hij toch het gras geverticuteerd, wel in stukken, maar hij heeft het toch maar gedaan en het ging, vandaag hebben we al het mos samen weggebracht naar het containerpark.

Maar ik heb toch 2 paar babysokjes gemaakt, ja, ik blijf maar werken voor de tentoonstelling ook en misschien verkoop ik wel niks, wie weet.Dit zijn ze geworden.


Een theelichtje en een vlinder gehaakt naar het voorbeeld van Valerie.


En een halve zwarte sok van een paar dat weer besteld is, helaas breit de wol niet zo fijn en zwart is ook niet alles om 's avonds te doen.

Ondertussen werk ik nog aan blok 6 van de zeeuwse meebreideken en zal ik proberen om tegen dinsdag wat nieuws te maken voor de poppendag.

Trouwens, gisteren was mijn jongste zoon Hans jarig, hij werd 28.10 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met je zoon!
  Ik vind dat je toch, ondanks alles, nog behoorlijk bezig bent geweest, hoor. Die sokjes zijn zo lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mijn eerste babysok op 4pennen vlgs jouw patroon is mislukt 😑 Maar als ik deze mooie gekleurde zie moet ik toch maar weer opnieuw beginnen . Zo mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig, die bonte sokjes!
  En gefeliciteerd met je zoon!
  Groetjes en goed weekend!
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie baby sokjes leuk patroontje, en gefeliciteerd met de jarige zoon !!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd!
  Je hebt weer leuke fleurige sokjes gebreid en het theelichtje heeft ook al zo'n vrolijke kleur. Dannis een zwarte sok wel weer even pas op de plaats, vooral wanneer de wol niet lekker breit.... Knap dat je toch doorzet ondanks al je drukke werkzaamheden!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd met je zoon. Schattige babysokjes heb je gebreid, kan me niet voorstellen dat die niet verkopen. Succes met je zwarte sok. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, er blijft altijd nog zoveel ander werk dat ook gebeuren moet hè.. En de tuin vraagt echt tijd van je in dit seizoen. Fijn dat jullie het samen kunnen doen!
  Maar toch vind ik dat je nog veel gehandwerkt hebt hoor... De sokkenvoorraad groeit maar door, zie ik.
  En nog van harte natuurlijk met je zoon!
  Fijne zondag, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Al zeg je dan zelf dat alles op een lager pitje staat, ik vind toch dat je nog veel doet. Wat een fleurige sokjes. En het patroon van de zwarte sok vind ik heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat zijn wel heel schattige sokjes. Jammer dat de zwarte wol zo tegenvalt, tja en zwart breien is toch al niet zo prettig....!

  BeantwoordenVerwijderen