zaterdag 30 november 2013

Nieuwe stofjes en meer

Zoals ik gezegd had zijn we naar de stoffenwinkel geweest om biaislint te halen en voering voor mijn rokken (had ik vergeten op het stoffenspektakel).
 
Maar natuurlijk waren er weer zoveel leuke stofjes, dus hebben we nog 3 nieuwe stofjes bijgekocht voor slabjes, je kan er nooit genoeg hebben zegt iedereen, dus maak ik er nog maar wat :-)
 
En van het eerste stofje is er al eentje klaar, een stoere, sponge bob!
De andere stofjes show ik later in slabvorm!
 
 
Dan op verzoek, eentje met eendjes, want tom en leen gaan alles met eendjes kiezen voor de babykamer. (er werd al gevraagd om een speenkoord met eendje :-)

 
En nog een slab van de stofjes van het stoffenspektakel, dit keer met vogeltjes.

 
Voor het goede doel van Maren ben ik begonnen aan een mutsje.

 
Hubbie zijn eerste kous is af en de tweede opgezet.

 
Morgen nog wat slabben maken en aan hippie werken.
 


11 opmerkingen:

 1. Zo, weer druk bezig geweest, zeg! De slabjes zijn erg leuk geworden! Ook het begin van het mutsje ziet er goed uit! Veel succes met de andere dingen, ik ben erg benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat boeleke ga geen kans krijgen om te morsen. Zoveel slabjes en dan nog zo mooi. Bijna zonde om ze aan te doen en vuil te maken...
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat ben je ijverig zeg , iedere dag nieuwe werkjes om te showen, denk je ook wel aan een beetje rust voor jezelf ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je weer heerlijk druk bezig!
  De slabben worden hartstikke leuk en er zal geen gebrek aan zijn. Je man ook al 1 warme voet, je gaat als een speer weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o rita wat zit je weer lekker bezig gezellige slabben zeg en inderdaad kun je niet genoeg van hebben ,vandaag had ik de oppas op mijn jongste klein kind hij maakte er een zootje van met zijn eten en dan is het natuurlijk fijn als je slabben op voorraad hebt bedankt voor je leuke reacie op mijn blog vind het altijd zo leuk he als mensen een reactie geven probeer zelf ook altijd even te reageren ,maar soms zit je zo druk bezig en dan komt het er niet van maar kijk wel altijd even, hoor al reageer ik altijd niet, grtjs mery.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je kunt straks wel een slabbenwinkeltje beginnen, wat een vaart zit er bij jou in. En natuurlijk kan een dag ook niet zonder breien zo lekker op de bank, heerlijk is dat.

  Groetjes van Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat stofje met de vogeltjes! Echt schattig!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat vonden wij ook, maar er zijn zoveel mooie stofjes, altijd moeilijk kiezen!

   Verwijderen
 8. Oei ik heb er een over het hoofd gezien. Maar nu zie ik het alsnog wat je voor moois hebt gemaakt En wat veel slabbertjes heb je al, er mag dus flink geknoeid worden :)
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen