vrijdag 12 april 2013

Planning mislukt

Geen abnormaal fenomeen onder ons vrouwen denk ik, dat de planning van gisteren mislukt is.
Ja, ik had gehoopt wat te breien aan de pop, mis dus en had gedacht om dat andere in elkaar te naaien en te kunnen laten zien, ook mis dus.
 
Maar wat is er wel gelukt?
 
De slofjes zijn af!
 
 
Ze zijn geslaagd vind ik, hopelijk denk Leen er hetzelfde over :)
 
Omdat ik dan bloemetjes aan het haken was, heb ik er meteen een paar meer gemaakt om er wat in voorraad te hebben om eens iets mee te versieren.
En het vlindertje was een eerste probeersel voor op de slofjes, maar vond ik niet ideaal van structuur om hiervoor te gebruiken. 

 
Waarom ik die andere planning niet gedaan heb?
1. ik heb nog verder opgeruimd in mijn hobbykamer (elke dag een uurtje of zo) en ik begin eindelijk het einde te zien, enkel nog mijn kaartengerei (en dat is nog een hele hoop! )
2. het was mooi weer en er moest nog wat gesnoeid worden, dus heb ik een uurtje in de tuin gewerkt (wat ik me wel beklaagd heb achteraf voelde ik het in mijn hand natuurlijk)
3. gisteravond is mijn man begonnen met het plafond te maken in de veranda waar we altijd zitten vanwege het vele licht en het is op de zuidkant, dus ook voor de zon, en dus moest ik daar weg natuurlijk...

 
Dit was het begin.

 
En zover zijn we na 1 avond werk, nog 1 rij vanavond en het is al klaar!
 
Geweldig toch met zo'n "handy man" in huis die dat allemaal kan.
 
En ik, ik heb braaf in de living gaan zitten borduren (breien was niet ideaal na dat snoeien), heb nog 3 dingetjes gemaakt voor de letterbak, dus nog 2 te gaan en het dak van het huisje, foto's volgen als ze opgeplakt zijn.
 
En vandaag wat afstoffen, mijn man dweilt want wringen is nog altijd moeilijk met die hand, naar de winkel want morgen komen de kinderen eten, koken en als er dan nog tijd is ga ik weer "proberen" om wat aan die mislukte planning te doen!
 
 


11 opmerkingen:

 1. Ach ja, de ken ik heel goed. Ben je van plan dit te doen en dat en dan valt het weer tegen. Morgen is er weer een dag. En ik zou maar uitkijken met je hand...... Straks weer een "verband" !
  De slofjes zijn leuk geworden.
  Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oké uw planning is mislukt, maarge hebt wel nen. Hoop gedaan
  Verkeerde planning dus ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. jammer van je planning, maar je hebt wel ietys mooi gemaakt.
  ziet er goed uit je veranda plafond.

  groetjes sannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Komt me heel bekend voor , daarom plan ik niks meer , ik zie wel wat ik doe :-))

  kan ik die handyman niet ff lenen , er moet hier ook vanalles gedaan worden , en vriendlief is niet zo'n doe het zelver :-))

  liefs, Patti

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja die planning altijd hé. Maar je hebt toch nog veel andere nuttige dingen gedaan hé. En das ook genieten. Slofjes zien er leuk uit en als Leen ze niet wil, ze passen toch ook voor jou hé.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Niet mopperen, genoeg gedaan! Die pop komt heus wel! En de rest ook. Alles op zijn of haar tijd.
  Fijn weekend!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ja je kan niet alles en zo te lezen heb je genoeg andere leuke(belangrijke) dingen gedaan. lekker genieten van je kids.
  een voorjaarsgroetje Paulien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik maak geen planningen meer, dan kunnen ze ook niet in duigen vallen :-) Wauw, jij hebt echt wel een handige harry in huis hé! De slofjes zijn heel leuk hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. je hebt zeker een geweldige man als tie dat kan en zeker niet meer plennen want dat loopt toch nooit zo je wilt gr mery

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zo'n handige man is zeker super, daar heb ik mijn vader voor haha, mijn man doet dit soort dingen niet. Je slofjes zijn super de super. En ach die planning komt wel weer, overkomt meer mensen regelmatig haha. Is je longonsteking weer helemaal over? Liefs, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattige slofjes. Ze zitten vast heel lekker. Mooi gedaan, enne zeer handig wat extra bloemetjes haken. Kun je altijd weer gebruiken.
  Groetjes, Inez

  BeantwoordenVerwijderen