dinsdag 8 augustus 2017

De geboorte van Lily op 22 april 2013

Vandaag mijn allereerste poppenblogje in herhaling.



Mag ik jullie met grote vreugde de geboorte van Lily meedelen?
Lily is mijn eerste kindje van Arne en Carlos en ik ben fier over de eerste boreling, want geloof me vrij, er gaan er nog volgen!
Het is ongelooflijk plezant om zo'n kindje te creëren en er zelf je hart en ziel in te leggen en ze heel persoonlijk te maken.
 
Oordeel zelf, dames en heren, dit is Lily
 
 
Lily is een slanke meid met lang bruin haar en felle blauwe ogen, heel vriendelijk maar toch iemand die weet wat ze wil.
 
Ze voelt zich hier meteen al thuis en heeft zich rustig in een zeteltje geïnstalleerd.

 
Ja, je ziet het goed, ze leest een boekje van Asterix en Obelix dat ze van mijn beertjes heeft geleend, daar was ze al meteen vriendjes mee.  Ook met de familie Muis kan ze het heel goed vinden.

 
Ze vindt het helemaal niet erg om gefotografeerd te worden, want ze heeft ambities om fotomodel te worden.  Om die reden heeft ze meteen nog wat kleding bij me besteld want met deze outfit alleen kan ze geen carrière maken zei ze me.  Bij deze weet ik wat me te doen staat!
De jeugd van tegenwoordig weet nu eenmaal wat ze wil!
Maar ze zal toch wat geduld moeten hebben want overmorgen begin ik weer te werken en wordt mijn vrije tijd ingekort :( maar ik zal mijn best doen heb ik beloofd.
En wat denken jullie, maakt ze kans op een doorbraak als model?
 
Ondertussen zitten de muizen te piepen dat mama zolang wegblijft!  Het is me hier wat!
 
Vergeet niet, elke dinsdag is het "arne en carlosdag" op de blogs, dus ga zeker ook HIER en HIER en HIER eens te gaan kijken voor de update van het poppenbreien en misschien zijn ook daar weer nieuwelingen geboren!
 
En wees voorzichtig, want het is besmettelijk, eenmaal in huis belandt geraak je er nog moeilijk van verlost!
 


Welk nieuws is er deze week bij de andere poppenmoeders ? Ga zeker eens kijken, het is de moeite waard!


Als je ook mee wilt doen op poppendag, voor een keer of voor regelmatig, laat het weten! Dan wordt het lijstje weer wat langer! Het is zo leuk om ideetjes te delen en elkaar te inspireren

8 opmerkingen:

  1. Een mooie dame, maar gelukkig is ze inmiddels wat volwassener geworden met minder sterallures en meer zorgzaamheid ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om terug te lezen, ze is nog steeds een dotje :)
    Jij en Lily hebben al veel avonturen meegemaakt,
    ja poppen zijn gezellig, zeker de zelfgemaakte ;)
    Groetjes ook voor Jos

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn toch echt fantastisch, deze poppen. Heel misschien moet ik me er toch eens aan wagen, maar ik ben bang dat ik het niet kan. Akkelien weet er natuurlijk ook veel vanaf, dus die zou me vast wel een beetje (veel) kunnen helpen. Hebben we gelijk weer goede redenen om club te hebben😃

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je bent nog net zo knap als toen Lily. Om te zien zelfs geen jaartje ouder geworden.

    BeantwoordenVerwijderen