vrijdag 20 juni 2014

Trouwe en hevige supporter in huis

Je kan het geloven of niet, maar ook hier gaat het WK niet ongemerkt voorbij.
We hebben hier namelijk een trouwe en hevige supporter in huis.
Deze dame zat samen met ons naar de match van de "Rode Duivels" te kijken dinsdagavond, vol spanning en op van de zenuwen.


Hoe vindt je dat?
Nu weet ik ook waarom Lily kwam vragen of ze even de naaimachine mocht lenen :-)
Ze heeft stiekem zelf een vlag gemaakt om te supporteren, flink van haar hé!

Maar nu onze "Duivels" gewonnen hebben is ze ervan overtuigd dat "haar" vlag het em gedaan heeft en heeft ze gevraagd of ik tegen zondag voor haar iets wil maken in de driekleur want dan is de volgende match!
Tegen zondag!  Stel je voor!
Veel tijd krijg ik niet, dus tover maar wat uit je mouw!
Nu, ik heb beloofd om mijn best te doen en ben alvast begonnen.


Wat het wordt moet nog een verrassing blijven, alleen hoop ik dat het tijdig klaar geraakt want volgens Lily hangt het daarvan af of ze winnen of niet.  Denken jullie dat ze gelijk heeft?  Ik weet het niet.
Wordt vervolgd!

Maar ook in huize Frouwien zit er zo'n hevige supporter, alleen houdt die natuurlijk van oranje want Frouwien woont nu eenmaal in Nederland.

Frouwien schrijft:
Zo"n supporter zit er hier ook! Weliswaar niet van de Rode Duivels, maar van Oranje! En niet alleen met slingers en oranje tenue, nee er moet zelfs geslapen worden in oranje!

Kijk hoe het er daar aan toegaat!
Zelfs de poppen zijn in alle landen op hol geslagen lijkt me!
10 opmerkingen:

 1. Dat voetbal houdt de mensen én de poppen wel bezig! Hier in huis hebben we er niet zoveel mee, maar ik vind dit wel leuk om te zien, in jouw blog.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo,

  Wat leuk en nu wil ik wel graag weten wat ja daar maakt :-)

  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat voetbalgebeuren loopt toch wel enigszins uit de hand hihi...zowel in het gewone leven als bij de poppen. Ik zeg altijd maar moge de beste winnen ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh de voetbalgekte is zelfs toegeslagen in die kleine poppekoppen! Je hebt het er maar druk mee, ik hoop dat je het zondag af hebt, want anders geeft Lily jou natuurlijk de schuld als er verloren wordt....
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja, ja dat wil wat zeggen. Ze leggen gene druk op uw schouders hé. Ik hoop dat ge het vestje optijd afkrijgt, zodat er geen gezaag van komt.
  Frouwien die heeft haar popje al voorzien van de nodige attributen. Weer tof gedaan !!!
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja ja het voetbal virus is ook overgeslagen op de poppen kinderen zie ik.Maar wel gezellig toch , de rode duivels of oranje,,,,,,,, als ze maar plezier hebben
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi, hi, ... Is bij jou de WK-gekte ook toegeslagen net als hier :-)Super gezellig ! Hopelijk winnen de Rode Duivels volgende keer opnieuw en is je werkje op tijd klaar. Ook Frouwien is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zo halen ze tenminste geen kattenkwaad uit ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik wist niet dat er onder de poppen ook voetbalfans waren ik heb mij blijkbaar goed vergist.Dat moet daar bij jullie nogal iets geweest zijn tijdens de mach van de rode duivels zullen wij in het clubje maar wachten op u .We dachten dat je na de voetbal ging komen want daar zat ook een hevige supporter die hare radio bij had groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Blij dat ik geen poppen heb, want dan heb ik helemaal geen tijd meer. Veel plezier nog.
  Gr, M-J.

  BeantwoordenVerwijderen