maandag 6 januari 2014

Beste wensen

BESTE WENSEN VOOR IEDEREEN VOOR 2014 !
 
 
Het is wat laat, maar mijn energie is nog steeds niet terug en het zal vermoedelijk nog een tijdje duren vrees ik. 
Sinds half december weet ik dat mijn schildklier te traag werkt, maar de medicatie moet in het ziekenhuis correct afgesteld worden hiervoor en daar kan ik pas op 21 januari terecht.
Ondertussen moet ik roeien met de riemen die ik heb en die laten het afweten.
Mijn energie is op, zowel fysiek als mentaal, maar heel stilaan betert het wat, maar zolang de medicatie niet op punt staat zal dit niet beteren is me duidelijk gemaakt.
Dus geduld zeker?
Veel gebeurt er hier niet, kan niet gaan werken, kan met heel veel moeite mijn huishouden doen op een laag pitje, dus handwerken is ook al op een laag pitje, al doe ik nog eenvoudige dingen af en toe om mij te ontspannen.
Genoeg nu, het zal wel beteren, alhoewel mijn geduld almaar kleiner wordt, ik ben niet iemand om bij de pakken neer te zitten, maar moet nu noodgedwongen.
 
Dus net als haakjuffie, zal het bloggen op een laag niveau zijn.
 
Hebben jullie trouwens gezien dat ze een hippie gemaakt heeft?
Iemand die nog nooit gebreid heeft, wat een kei is ze toch!  Het is een prachtmeid geworden!
 
 
Knap ding niet?
 
En de rest van de werkjes volgt later deze week.
Ik laat de adventssjaal nog eens zien en ik ben gestart aan een heel eenvoudig babytruitje en nieuwe sokken voor hubbie.
De poppen liggen voorlopig stil, tot mijn grote spijt, maar het lukt echt niet.
 
Het beste voor iedereen en tot binnenkort!
 
 


20 opmerkingen:

 1. Oeps, dat is ook een minder goed begin van het nieuwe jaar, verzorg je goed.
  Jacky

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sterkte gewenst! 'k Denk aan je!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rust maar goed en laat je maar op tijd in de watten leggen. We zien wel wanneer er een werkje van jou op je blog verschijnt.
  xxx
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O jee, Rita, dat is geen best nieuws! Hopelijk gaat het na 21 januari (wat is dat nog ver!)beter met je en krijgen ze het snel onder controle. Een dikke virtuele knuffel om je wat op te beuren en de allerbeste wensen toegewenst voor 2014! Heel veel sterkte eerst maar en vooral beterschap.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He wat vervelend dat het niet wil vlotten met je gezondheid. Maar zo te lezen zit er niets anders om dat je er aan over te geven. Veel sterkte. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat vervelend dat je zo lang moet wachten voordat je ingesteld wordt op de medicatie. Kan de huisarts dat niet ? Of is dat al geprobeerd ? Ik hoop dat je snel weer opknapt en weer energie krijgt na 21 januari. Sterkte, groet Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Naar voor je dat ze je zo lang laten wachten op het instellen van de medicijnen. Hopelijk wordt het wachten straks snel beloond en zul je je weldra een stuk beter voelen. Ik kan me een heel klein beetje voorstellen hoe frustrerend het voor je moet zijn om wel te willen maar niet te kunnen.
  Heel veel sterkte.
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ontzettend vervelend voor je rita, ik hoop dat straks weer snel opknapt.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Meis heel veel sterkte, dit is heel vervelend. Hopelijk kunnen ze je in het ziekenhuis straks gauw helpen en het op de rit krijgen met medicijnen. Hou je taai, liefs, amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 10. sterkte rita mijn schildklier werkt ook te langzaam ,dus ik weet hoe jij je voelt ,als je straks je medicijnen hebt gaat het stukken beter ,vind trouwens dat het lang duurt voor dat terecht kunt bij mij was het zo voor elkaar huisarts bloed prikken en medicijnen en klaar ,pakte gelijk goed maar hopen dat het bij jou ook gelijk pakt ,want het is echt een vervelende klier. grtjs mery

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ah Rita wat vervelend nu juist voor zo'n bezige bij als jij, ik wens je goede herstel en geduld om rust te nemen,
  dikke opknapknuffel van Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ha Rita! Ik wens je graag een heel goed 2014 en ik hoop van harte dat je weer je oude energie gaat terug krijgen.
  Dit is niets voor jou, maar ja... soms gaan de dingen anders dan je wenst. Probeer er maar het beste van te maken en vertrouwen te hebben in de toekomst als de medicatie goed is afgestemd. Maar volgens mij ben je daar al goed mee bezig!
  Fijn dat je toch nog een beetje kunt breien tussendoor, want ja ... als je je hobby ook niet meer doen, wordt het wel erg vervelend.
  Beterschap gewenst hoor! Groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hej Rita, heel vervelend, maar ook weer fijn dat er wel wat aan te doen is. Jammer dat het even duurt voor je terecht kunt. Sterkte ermee. Jij ook de beste wensen voor 2014. Hippie ziet er super leuk uit. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Luisteren naar je lichaam is dan de boodschap en voor ogen houden dat er beterschap in zicht is ... Veel sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. veel sterkte een virtuele knuffel en hoop voor je dat het gauw februari is.
  Ps Ik had een kerstpakketje naar je gestuurd, maar ws niet aangekomen?

  BeantwoordenVerwijderen
 16. 'Gelukkig' weet je wat er aan de hand is, maar wat naar voor je dat zo lang moet wachten tot ze je medicijnen goed kunnen afstemmen! Zachtjes aan maar en goed luisteren naar je lichaam. Veel sterkte er mee.
  Groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik tel met je mee af tot 21 januari, hopelijk is die medicatie gauw op peil dan! Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Gelukkig dat je nu weet wat het is. Maar wachten duurt lang, vooral als je zo'n bezige bij bent. Heel veel sterkte ermee en geduld.
  Wat is je blog leuk geworden met al die poppen.
  Groetjes Corrie.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Rita, ik heb een tijdje de blogs de blogs gelaten dus helemaal gemist dat je in de lappenmand zit. Wat naar voor je en hopelijk doen de medicijnen snel hun werk en kun je beginnen aan de terugweg. Zelf was ik 25 toen ik flink ziek ben geweest van dezelfde kwaal. Het is héél vervelend als je lijf niet meer wil wat je hoofd wil (en je hoofd op een gegeven moment ook niet meer wil). Het komt goed, maar heeft wel wat tijd nodig. Pas op jezelf en rustigjes aan blijven breien en genieten van de dingen die wel lukken. Groeten Marieke

  BeantwoordenVerwijderen