zondag 3 maart 2013

Hobbykamer en..........

Mijn collega Gerda moet een workshop geven over vlaggetjes breien en vroeg een paar kandidaten om haar beschrijving uit te testen en ik ben begonnen natuurlijk met dit resultaat.
 

 
 
Goedgekeurd hier, behalve de tip, het stopt niet goed vind ik en met het volgende (al begonnen natuurlijk) ga ik dat proberen op te lossen.
 
De bedoeling is om een rij vlaggetjes te breien beginnend en eindigend in kleur zoals dit en tussenin effen met mijn blognaam (hobbyrita) erop en dat komt, hoe raad je het, in mijn nieuwe hobbykamer!
 
 
Vorige maandag en dinsdag ben ik begonnen met mijn hobbykamer en heb 2 dagen het behang van de muren afgedaan, mijn man heeft de gaatjes weer dichtgeplakt ondertussen en die moeten nu drogen, daarna glasvezel tegen de muur en verven en dan begint het grote werk!
 
 
Ondertussen is mijn letterbak wit geverfd en is het eerste lapje erin geplaatst.

 
Dit kippetje heb ik gisteren gekocht, vond dat het wel paste tussen mijn borduurtjes :)

 
Toch schattig, niet?  En het borduurtje van kortbij.

 
 
 


12 opmerkingen:

 1. Zo, al wat werk verricht en nog te gaan ,grappig vlaggetjes,wordt vast gezellig in je werkkamer.succes met de glasvezel

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ow, heerlijk, een frisse hobbykamer in het vooruitzicht! Maar ja, daarvoor moeten dus wel eerst de handen flink uit de mouwen gestoken worden. Ik ben benieuwd naar de vorderingen en het uiteindelijke resultaat :-)
  Je borduurtje (een heel mooie!) staat heel goed in het letterbakhuisje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rita bedankt voor je reactie op mijn blog,je hebt nog veel werk voor de boeg met je hobby kamer.Het eerste borduurwerkje in je letterbak is mooi en de kip staat daar goed ,je vlaggetje ziet er toch goed uit .Spijtig dat je er dinsdag niet was Geneviève en Chelsey zijn even daar geweest en ze had borduurwerkjes bij.Groetjes Marie-Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd naar de vlaggetjes en je nieuwe hobbykamer! Wordt vast mooi. Borduurtje in letterbak is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo, een nieuwe hobbykamer .. die zal gezellig worden met die vlaggetjes, leuk kleurtje heb je gekozen ! Het borduurtje voor in je letterbak is beeldschoon, hele mooie stof !!!
  En je hebt helemaal gelijk hoor, ik ga een sjawlspeld bestellen :-)

  liefs, Patti

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die vlaggetjes gaan vast heel mooi staan in je nieuwe hobbykamer. En ik vind dat geborduurde hartje helemaal leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het is zo fijn om een eigen hobbykamer te hebben, Rita. Eerst geniet je van het inrichten en daarna van het feest dat je al je spulletjes in één kamer kunt opbergen en er ook nog heerlijk kunt werken. Je snapt het al, ik spreek uit ervaring ;-)
  Groetjes,
  Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben ik toch een tikkeltje jaloers op die hobby kamer van jou. Ik moet wachten tot de zoon verhuist. Kan het manneke toch moeilijk buiten smijten hé, daar is die veel te lief voor. En die kip staat prachtig in jou letterbak. Die gaat mooi zijn als die af is, ben ik zeker van. Ja en aan dat puntje van het vlagje moet inderdaad een beter puntje aan komen. Maar dat "fiks" jij wel. Blij dat er terug een blogje is van jou :-)
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo Rita, succes met verder klussen op je hobbykamer!
  Wat wordt die letterbak mooi!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zo'n gebreide vlaggenlijn.
  Mooie letterbak heb je en het eerste borduurwerkje staat er goed in.
  Succes met je hobbykamer.
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hé wat leuk je letterbak. Gaat fantastisch zijn als hij helemaal vol is. Ja dat kippetje kon je toch niet laten staan hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zo'n letterbak is weer helemaal terug van weggeweest he? En wat kun je er leuke dingen mee doen. Er komen vast nog allemaal gezellige dingen in. Rood wit?

  BeantwoordenVerwijderen