zaterdag 19 januari 2013

Stand van zaken

Eerst en vooral het betere nieuws: mijn schoonma begint te beteren, ze kan haar rechterarm, hand en been weer beter bewegen.  Elke dag krijgt ze 3x kiné in het ziekenhuis.  Ze zit nu regelmatig op in de zetel of in een rolstoel met tafeltje ervoor.  Praten gaat ook al terug al moet ze soms nog naar woorden zoeken, maar ik heb er goede hoop op nu.  Ze is ook verhuisd van het ziekenhuis naar een andere kliniek voor revalidatie nu, dus allemaal positief.
 
Mag ik jullie allemaal bedanken voor de steun die ik kreeg en alle lieve berichtjes die me moed gaven, het plezante aan blogland zou ik zeggen.
 
En dan nu wat sfeerfoto's van de winter die ik weer in het park aan de kliniek waar ik werk maakte, maar vanuit een andere hoek dan de vorige keer.  Dit is het zicht vanuit onze koffieruimte.
 

 
 

 
 
 
Heerlijk uitzicht niet, zo plezant in de zomer want daar tussen de bomen zitten ook hertjes en nog wat diertjes waar je langs kan wandelen, ook de patiënten.
 
Dan heb ik al een stuk van de 2e kous af
 
 
 
En het volgende deel van de SAL van Marie Carton is al klaar, maar ik heb een probleem.
Hoe ik het gedaan heb weet ik niet, maar ik heb mijn stof te kort geknipt, dus mijn SAL geraakt er niet helemaal op, maar Gerda (collega op 't werk) had alweer een oplossing voor me, maar die verklap ik nog niet.  Als iemand nog een voorstel heeft, wil ik dat ook wel overwegen.
 
 
 
Het wordt alsmaar mooier....
 
En tenslotte de SAL van Jeanny, daar is deel 2 nog niet af en 3 is gisteren al verschenen, maar ik doe mijn best tussenin :)
 
 
 
Toch ook weer wat bijgekomen.
Ben nog met wat bezig, maar dat is voor morgen of zo.
 
 

5 opmerkingen:

 1. wat wordt het mooi he ,ik zelf ook dat tasje maken maar eerst moet ik een beetje overzicht hebben waar ik mee bezig zit ,jij zit echt geen duimen te draaien hoor gr mery

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn om te lezen dat het beter gaat met je schoonmoeder. Ik hoop dat het herstel verder spoedig blijft verlopen. Je bent weer lekker bezig geweest, je schiet al aardig op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh nee, je stof te kort! Ik heb het ooit ook eens voorgehad, en ben opnieuw begonnen. Hopelijk heb je een betere oplossing. Wat fijn dat het weer beter gaat met je schoonmoeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oef, wat goed dat het weer een beetje gaat met de schoonmoeder. Het blijft in het begin toch altijd een beetje bang afwachten.
  Beide borduurlappen zijn echte pracht stukken. Ben benieuwd hoe je het gaat oplossen met de te korte stof. Al goed dat de collega een oplossing heeft. Ik zou er zo direct geen weten.
  Groetjes en geniet nog van je weekend.
  Grtjs
  Daniëlle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rita eerst en vooral ben ik blij dat het met je schoonmoeder beter gaat,dat zijn mooie foto's van op je werk.Je sals zijn heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen